Over ons

WMR Elektro is in februari 2010 opgericht door Peter Ligchaam en is gevestigd aan de Leeuwenburg te IJsselstein, het is een installatiebedrijf waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Zijn lange werk ervaring 27 jaar heeft hij opgedaan bij 3 gecertificeerde installatiebedrijven waar hij de functies uitvoerden van 1e monteur/uitvoerder (19 jaar), alsmede de functie calculator, werkvoorbereider en projectleider en dit over een periode van 8 jaar. De werkzaamheden werden dan ook uitgevoerd volgens de strenge eisen en keuringen conform wettelijke normen en regelgeving zoals opgesteld zijn voor een WAARBORG / BRL6000 installateur en voorwaarde van brancheorganisatie UNETO-VNI.
Omdat wij dagelijks te maken hebben met regelgeving en NEN normen geeft dit de garantie dat de werkzaamheden door WMR Elektro worden uitgevoerd volgens vaste richtlijnen van een gecertificeerd bedrijf. Alle installaties voldoen dan ook aan de geldende NEN-normen en natuurlijk ook aan de wensen van de klant.

Sector

Het bedrijf richt zich zowel op de particulieren als de zakelijke sector en is thuis in het onderhoud- en renovatie en uitbreiding van o.a. installaties in keuken, badkamer en uitbouw, maar ook aanleg van nieuwe installaties in kleinschalige nieuwbouw in appartementen, woningbouw voor de particuliere sector, alsmede is WMR Elektro werkzaam in het onderhoud, renovatie en uitbreiding van installaties in de utiliteit sector.

Flexibiliteit

WMR Elektro weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om aan te sluiten bij de planning van opdrachtgevers. Zo kunnen projecten snel, kostenefficiŽnt en op tijd worden gerealiseerd.
Inspelen op de organisatie van onze opdrachtgevers, daar is flexibiliteit voor nodig. Daarom werkt WMR Elektro met korte lijnen.

Vakmanschap

Geen vakwerk zonder vakmanschap. Daarom stelt WMR Elektro hoge eisen, niet alleen op het gebied van handvaardigheid en opleidingen, maar ook van representativiteit.

Vakmanschap houdt voor ons ook in dat we in staat zijn uw wensen te vertalen in praktische toepassingen. In specifieke situaties werkt WMR Elektro samen met professionele adviseurs. Ons complete productassortiment en dienstenpakket biedt een breed spectrum aan mogelijkheden. WMR Elektro adviseert en realiseert, die oplossing die het best bij u past. En daarbij voldoen onze installaties vanzelfsprekend aan de kwaliteitsnormen en wordt gelet op duurzaamheid.

De basis van het bedrijf ligt nog altijd in bij de elektrotechnische installaties. Dit kan variŽren van een kleine aanpassing zoals een extra stopcontact tot de complete installatie van een woonhuis of bedrijfsruimte.